Leis je suha roba na sodoben način

Leis oživlja večstoletno slovensko tradicijo suhe robe, ki izvira na Dolenjskem, sredi enega najbolj gozdnatih področij v Evropi. Iz prepletanja sodobnega dizajna in dolgoletnih obrtniških spretnosti nastajajo privlačni, uporabniku prijazni in dovršeno oblikovani izdelki iz bukovega lesa izključno lokalnega izvora.

Uporabniku prijazne funkcije za prebrisane kuharje

Prvi izdelek tržne znamke Leis je set lesenih kuhinjskih pripomočkov – vilice, žlice in spatule. Vgrajen magnet omogoča enostavno shranjevanje, dvignjeni konci pa preprečujejo zamazanje pulta in omogočajo, da odloženo kuhalnico z lahkoto znova primemo v roke. V načrtu so tudi set okolju prijaznih novoletnih okraskov in pisarniški dodatki.

Plodno partnerstvo

Izdelki tržne znamke Leis so v celoti oblikovani, razviti in izdelani lokalno in tako predstavljajo trajnosten poslovni model, ki temelji na pravični trgovini. Blagovna znamka je plod partnerstva med podjetjem Rimarket, ki skrbi za razvoj, izdelavo in prodajo, ter agencijo Gigodesign, ki oblikuje izdelke.

V medijih

V le nekaj dneh po lansiranju znamke v začetku decembra je bil Leis predstavljen na nekaterih najbolj vplivnih mednarodnih oblikovalskih spletnih straneh:

  • Yanko Design,
  • Inhabitat,
  • Trendhunter

in na številnih oblikovalskig blogih. O Leisu pišejo tudi spletni portali Elle.si, designed.rs in Media Marketing BiH, predstavljen pa bo tudi v prihajajoči številki revije Hiše.

Leis je GIGODESIGNED™

GIGODESIGNED™ označuje izdelke, ki po kriterijih kreativnih direktorjev studia Gigodesign predstavljajo presežke s trajno vrednostjo. Integracija oblikovanja v konceptualni fazi razvoja, izjemno usklajeno sodelovanje z naročnikom, doseganje jasno definiranih, visoko zastavljenih projektnih ciljev in dobra tehnična izvedba so pogoji za visoko diferencirane izdelke, izboljšano uporabniško izkušnjo, prehod v višji cenovni razred ali ustvarjanje tržnih niš oz. novih kategorij izdelkov. GIGODESIGNED™ so projekti, na katere smo posebej ponosni.

Rimarket d.o.o.

Jurjevica 50

1310 Ribnica

T: 051 726 150

E: info@leis.si